Плащате данъци към Община Струмяни от компютъра и телефона

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Община Струмяни е една от общините, към която могат да се платят задълженията по Закона за местни данъци и такси в реално време от компютъра или телефона по всяко време!

Министерство на електронното управление е разработило нова функционалност за извличане на справка и плащане на дължими местни данъци и такси от лицата в реално време, както за гражданите, които пребивават в чужбина, така и за живеещите на територията на страната.

Чрез egov.bg с няколко клика се предоставя възможност за автоматизирана проверка и заплащане на данъчни задължения към 227 общини, една от които е и Община Струмяни. Допълнителна информация може да намерите на официалния сайт на Община Струмяни: https://www.strumyani.org/currentNews-1261-newitem.html

Заплатете дължимите данъци и такси лесно и бързо в реално време без чакане на опашка!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини