Зловещо! Откриха телата на 18 мъртви мигранти в камион край София

Зловещо! Откриха телата на 18 мъртви мигранти в камион край София

Телата на 18 мигранти са открити в камион край софийското село Локорско.

Сигналът в МВР е постъпил около 14.15 часа, за изоставен товарен автомобил в землището на село Локорско и група хора около него. Няма данни за пътен инцидент, съобщават от полицията. По първоначална информация камионът е превозвал незаконно мигранти – общо около 40 души, които били укрити в изграден тайник под превозван дървен материал. Според данните към момента 18 от тях са починали. Част от оцелелите биват транспортирани към болница за оказване на медицинска помощ.

Предприети са оперативно-издирвателни действия за установяване на водачите, които по данни на чужденците са избягали. Активната полицейска работа по случая продължава.

На мястото тече оглед.

Източник: NOVA

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини