Георги Андонов се срещна с жители на гърменското село Осиково

Георги Андонов
Георги Андонов

Народният представител от ГЕРБ Георги Андонов и общинското ръководство на партията в Гърмен се срещна с жители на село Осиково.

„През годините ГЕРБ никога не е делило общините на чужди и свои, на малки и големи, усилията на премиера Бойко Борисов са насочени към развитието на всички общини, европейските средства да достигнат и до най-малките населени места. За да продължат тези политики, е нужна стабилност”, каза Георги Андонов.

Той подчерта, че такава стабилност може да се постигне чрез диалог между държавните институции и местната власт.

„Единствено кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент ще продължат този синхрон на работа между институциите в интерес на всички 
български граждани”, каза още Георги Андонов. Той призова присъстващите да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев в 
президентската надпревара, за да продължи развитието на страната, за да има сигурност и стабилност.

Хората от село Осиково заявиха, че искат с гласа си да направят Цецка Цачева първата жена президент, а ГЕРБ първа политическа сила в община Гърмен.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини