Община Благоевград с кампания в подкрепа на пострадалите от земетресенията в Турция

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград се включва в кампанията за набиране на средства за подкрепа на пострадалите от смъртоносното земетресение в съседна Турция, погубило хиляди човешки животи и оставило над 10 турски града в развалини. Заради многото запитвания за организиране на доброволци кметът на община Благоевград Илко Стоянов проведе разговор с Нейно превъзходителство г-жа Айлин Секизкьок, посланик на Турция у нас. Той декларира желанието на Община Благоевград да помогне в този труден за съседната ни държава момент.

Поради напрегнатата обстановка в Турция придвижването на доброволци следва да бъде координирано и организирано само чрез отговорните за това власти.  В този момент Турция има нужда приоритетно от финансова помощ, поради което Община Благоевград публикува официалните банкови сметки на посолството на Република Турция в София за помощ на жертвите и пострадалите от земетресението:  

БАНКА: T.C. ZIRAAT BANKASI A.S. – SOFIA BRANCH

ИМЕ НА СМЕТКАТА: EMBASSY OF THE REPUBLIC OF TURKEY

СМЕТКА BGN :

IBAN: BG64TCZB93501010150300

СМЕТКА EUR  :

IBAN: BG89TCZB93501410150302

SWIFT/BIC KODU: TCZBBGSF

От Община Благоевград апелират всеки, който има възможност, да подкрепи пострадалите хора от трусовете в Турция.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини