Приятел на Ванга обяви гладна стачка заради гроба на Левски

Павел Кипров
Павел Кипров

74-годишният бивш миньор Павил Кипров от симитлийското село Черниче обяви гладна стачка заради гроба на Левски. Той е известен в региона като близък приятел на петричката пророчица Ванга, като от години твърди, че тя му е споделила тайната за това къде е погребан Апостола.

"След 16 години битка за откриването на гроба на Васил Левски дойде ред за крути мерки, за да ми обърнат внимание и най-сетне да намерят къде са погребани тленните останки на Апостола". Това заяви Павел Кипров, който обяви гладна стачка.

„В гладна стачка съм от недея на обяд. Само вода пия. Принудих се да направя това, тъй като не ми дават да се срещна с премиера Бойко Борисов. Боря се за една кауза, но през цялото време ДАНС пречи да се разкрие гробът на Левски. Убеден съм, че гробът на Левски е там, където ми каза пророчицата Ванга преди 25 години –  в църквата "Св. Никола" в София, до митрополията. Намира се до олтара, в дясната част. Над гроба има прозорче и е зад иконата на Свети Йоан Кръстител”, разказа Кипров.

Той е убеден, че с елементарна апаратура могат да намерят гроба. Според него обаче има заговор срещу държавата и срещу Борисов.

„От февруари тази година до момента три пъти внасям искане за среща с премиера, но сигурно това не стига до Борисов. Молбите ми се губят някъде в деловодството. Ще гладувам, докато умра или пък не се срещна с премиера. Толкова ли са скъпи 5 минути на премиера, че да не може да се срещне с един гражданин”, пита Павел Кипров.

Той ще продължи да гладува докато не излезе истината къде е погребан Апостола.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини