Четири жертви на ковид за последното денонощие, трима са новозаразените в Пиринско

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 116. Това сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 5265 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 2,2 процента. От тях 60,34% не са ваксинирани. В Пиринско новозаразените са 3, в Кюстендилско – 2, а в Пернишко - 4. Най-много са в София град - 32.             

Починали са четирима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция, двама от тях не са били ваксинирани. Към днешна дата в болници са 323 души с диагноза COVID-19, от които 42 са в интензивни отделения. Новопостъпилите в болници са 45.

Излекувани през последното денонощие са 215 души. Активните случаи към момента са 3270. През последните 24 часа са поставени 126 дози ваксина срещу вируса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини