Ремонтират тротоари на улици в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Община Разлог ремонтира тротоари на улиците “Архитект Александър Г. Баров” (бивша ул. "Македония") и “Екзарх Йосиф”, която е до храм “Св. Благовещение”. Това се прави и в началото на пешеходната алея в града. Целта е да се подобри регулацията на движението в община Разлог.

Липсата на сняг през месец януари позволява да се извършват ремонтите на тротоарите. Още в началото на 2023 година започна ремонт на тротоарните пространства на улица “Архитект Александър Г. Баров”, а след това продължиха действията около центъра на град Разлог. „Искаме да осигурим достъпна и безопасна пешеходна зона за майки с колички, както и за хора в неравностойно положение. Споменатите участъци предстои да бъдат изравнени, плочките и отстранените дървета подменени, а с цел ограничаване спирането и паркирането на автомобили ще поставим ограничителни колчета”, коментира инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини