Прокурорският син от Перник и Георги Семерджиев се сбиха в затвора, нападнаха и надзиратели

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати осем обвинения за побои и закана за убийство, се е сбил с арестувания за катастрофата на бул. „Черни връх” Георги Семерджиев, съобщава NOVA като се позовава на свои източници.

Всичко започнало със словесен сблъсък, който прераснал във физическа саморазправа. Виждайки, че ситуацията излиза извън контрол, надзиратели се намесели и опитали да потушат конфликта. Докато ги разтървавали, двамата известни затворници се нахвърлили срещу служителите на Централния софийски затвор.

Заради случилото се Михайлов и Семерджиев са изпратени в наказателни килии, съобщават източниците на NOVA.

Само преди дни прокурорският син отново е бил в карцера заради арогантно поведение.

Източник на снимките: БГНЕС

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини