Оперират 4-г. момченце от Благоевград, което е с тежки изгаряния в „Пирогов”

Оперират 4-г. момченце от Благоевград, което е с тежки изгаряния в „Пирогов”

4-годишното момченце, пострадало тежко след падане в огън, ще бъде оперирано днес в столичната клиника "Пирогов", където е прието с 80% изгаряния. То беше транспортирано от Благоевград по спешност след инцидент, станал към 16,00 часа вчера, при който детето се запали. Първоначално се появи информация за домашно насилие, а след това - за битов инцидент по време на игра между деца. Родителите на детето смятат, че то и братчето му са си играли с пластмасови бутилки и найлон, които са се запалили. Семейството има пет деца, всички са момчета.

От пресцентъра на полицията уточниха, че майката и бащата съдействат на разследването.

От разпити на родителите е станало ясно, че петте деца на семейството са били оставени сами в дома и най-вероятно запалването е станало при някакви игра или битов инцидент.

"Нещата са тежки. Изгарянията са навсякъде. Детето е в шокова зала с тежки изгаряния. Не знаем какво се е случило, при нас е от 20 минути". Това заяви снощи директорът на  болница "Пирогов" - д-р Валентин Димитров, цитиран от 24 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини