Навъсените облаци остават и днес, дъжд ще вали в Източна България

Навъсените облаци остават и днес, дъжд ще вали в Източна  България

Днес ще се задържи предимно облачно. Преди обяд все още слаби валежи от дъжд ще има на места, главно в Източна България. В североизточните райони дъждът ще се примесва със сняг и там има условия за условия за поледици. Над Югозападна България ще има временни разкъсвания на облачността. В по-голямата част от страната ще е почти тихо, в източните райони с до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 4° и 9°, в София около 5°.

Над планините ще е предимно облачно. Преди обяд все още на отделни места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, предимно от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, на места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 9°-10°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини