Още едно първо място за талантливи певци от Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Град Банско няма как да се оплаче от липса на талантливи деца и младежи. Пореден успех донесоха ученици от школата по музика на Марин Бърдарев и накараха своите съграждани да се гордеят с постижението им.   

Талантливите певци - Памела Папева и Иван Джолев, взеха участие като дует в онлайн фестивала “E – Fest”. Те  се съревноваха в категория „Народно пеене” във възрастова група 10-18 години. Двамата младежи се представиха с песента „Кажи, Вело“ и заслужено завоюваха първото място. В този сезон на „E – Fest” се включиха близо 500 участници, а техните изпълнения бяха гледани от почти 100 000 зрители.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини