Млади румънци задигнаха 7 бутилки алкохол за купона си в Банско

Снимка: ОД МВР-Благоевград, архив
Снимка: ОД МВР-Благоевград, архив

Млади румънци се озоваха в ареста, след като откраднаха алкохол за купона си в курорта Банско. Кражбата е извършена в събота, 7 януари, от два хранителни магазина. От първия са задигнати три шишета с градусови напитки, а от втория търговски обект са отмъкнати четири бутилки с огнена вода.

Търговците подали сигнали в полицията. Предприети са незабавни действия за откриването на извържшителите. Задържани са двамата крадци, които са от Румъния, единият е на 22 години, а другият е на 23 години.Те са задържани до 24 часа в ареста по Закона за МВР.

В хода на работата по случая полицаите проверили апартамент в град Банско, обитаван от 23-годишния, където са открити угарки от цигари, съдържащи общо около 1,13 грама канабис. За случаите е уведомена компетентната прокуратура.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини