Жителите на 6 села отново на протест заради затворения Покровнишки мост

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Жителите на шест села в община Благоевград се събират на протест заради затворения Покровнишки мост. Тази неделя хората от Покровник, Мощанец, Падеш, Лешко, Габрово и Дебочица ще изразят гнева си, че повече от година не е започнато строителството на ново мостово съоръжение. 

"Уточняваме къде точно ще протестираме. До дни ще имаме яснота за това как ще премине протестът", заяви кметът на село Покровник Недко Ангелов. 

Това е втори протест на хората от засегнатите села. Те настояват час по-скоро да започне процедурата по изграждане на ново съоръжение. 

Сегашният мост при Покровнишко шосе пропадна при големите дъждове през декември 2021 година. Преди дни държавата призна, че проектът за нов мост се бави. 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини