Слънцето е все по-смело, стига до 17 градуса

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес ще бъде предимно слънчево. На отделни места в равнинната част от страната и котловините ще бъде с мъгла или ниска облачност, но след обяд видимостта бързо ще се подобрява, облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, в източните райони до умерен югозападен вятър. Ще е топло, с максимални температури между 12° и 17°, в София - около 12°.

В планините ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове по билата видимостта временно ще е намалена. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 13°-17°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини