С празничен концерт под открито небе Благоевград ще посрещне 2023 г.

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
С празничен концерт Благоевград ще отбележи настъпването на новата 2023 година.
 
Програмата, подготвена от Община Благоевград, ще се проведе 31 декември на площад "Георги Измирлиев". В нея ще вземат участие местни изявени певци и специалните гости "Пиринско тройче".
 
На сцената ще излязат обичаните и популярни изпълнители Иван Гоцев, Иван Радев, Захари Костов, Кирил Костов, Малин Домозетски, Мариана Манолева, Борис Коцаков, Павлина Теова, Стоян Джельов, Надя Андонова, Милена Пищолска, Стойка Германова, Димана Цурева и групата „Пиринско тройче“. Кметът на Благоевград Илко Стоянов ще приветства жителите и гостите на града в 00.30 часа, след което ще има и пиротехническо шоу.
 
Началото на самата празнична програма ще бъде поставено в 23.00 часа.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини