Слънцето все така е тук, на места ще има мъгли, но само до обяд

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес времето над страната ще бъде предимно слънчево. Преди обяд над Югозападна България, както и на места в Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще има ниска облачност или мъгла. В Източна България ще духа слаб вятър от югозапад. Максималните температура ще бъдат между 8° и 13°, в София - около 9°.

В планините ще бъде предимно слънчево и сравнително топло. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра - около 1°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини