Футболни надежди от Пиринско играят в новогодишния турнир в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

В Спортен комплекс „Арена“ в град Симитли за шеста поредна година започна новогодишният детски турнир „Симитли 2022“. Стартът на мачовете, в които децата демонстрират своя талант, бе даден вчера.

С всяка изминала година интересът към надпреварата е все по-голям от футболните формации от Пиринско, а има участници и от други региони на страната.  Домакините от „Септември”-Симитли откриха турнира в мач срещу децата на ФК „Банско”.

Интересно и вълнуващо ще е тези дни на игрището в спортния комплекс. Малките състезатели показват отлични футболни умения. Кой ще спечели купата? Това ще стане с изиграването на финалната среща.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини