Две катастрофи за ден в Неврокопско, пострадаха шофьор и пешеходка

Две катастрофи за ден в Неврокопско, пострадаха шофьор и пешеходка

Мъж пострада, след като катастрофира с автомобила си край гоцеделчевското село Мусомища. Инцидентът е станал на 20 октомври около 12.35 часа на горски път в местността "Могилите". 42-годишният водач, управлявайки нерегистриран по надлежния ред товарен автомобил УАЗ, при движение на заден ход е излязъл извън пътя и се преобърнал. В резултат на инцидента той е получил разкъсно-контузна рана на главата и рана на дясната ръка. Мъжът сам е потърсил лекарска помощ, той е настанен за лечение в болницата в Гоце Делчев, откъдето подали сигнал за катастрофата в полицията.

Същия ден около 16:10 часа в полицията в Гоце Делчев е получен сигнал, че в ЦСМП-Гоце Делчев е постъпило за лечение лице, пострадало при ПТП. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че около 15:35 часа на същата дата на ул.”Драма” в Гоце Делчев, лек автомобил „Тойота Ярис” с 37-годишен водач от с.Борово е блъснал 52-годишна жена от Гоце Делчев, внезапно изскочила на пътното платно. В резултат на инцидента с контузия на десен крак и без опасност за живота е пострадала пешеходката, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини