Снежна детска дискотека навръх Коледа в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Коледното градче в Градската градина на Благоевград ще се превърне в приказна снежна детска дискотека. Тя ще се проведе навръх Коледа, 25 декември, от 17.00 часа. Само при много лошо време ще бъде във фоайето на Общината.

В ролята на диджей ще влезе самият Дядо Коледа, който ще предложи на децата много забавления и емоции, с музика избрана специално за повода.

Малчуганите ще имат възможност да си направят и снимки за спомен с Белобрадия старец, който вече пътува от Лапландия за Благоевград.

Ден преди това, 24 декември, около 11.30-12.00 ч. на традиционна обиколка мотористи, облечени в костюми на Белобрадия Старец, ще посетят коледното градче в Благоевград, където ще раздават лакомства на децата.

На 27 декември от 16:00 часа ще има много танци и забавления с Танцово студио "Дежа Ву", които ще представят коледно-новогодишен флашмоб.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини