Служителите на Община Сатовча подредиха благотворителен базар на площада

Служителите на Община Сатовча подредиха благотворителен базар на площада

Служителите на Общинска администрация-Сатовча организират днес благотворителен базар на площада в общинския център. За дванадесета поредна година се провежда благородната кампания „Нека доброто продължи” в подкрепа на децата сираци и на децата с трайни увреждания до 16-годишна възраст. Общинските служители са най-съпричастни към тази кауза и го доказват и сега – те са направили красиви коледни сувенири, приготвили са вкусни изкушения, които ще се предложат за продажба на базара. Всички събрани средства ще отидат за подкрепа на децата сираци и децата с трайни увреждания. Тази година благотворителният бал ще е на 23 декември в село Слащен. На него ще се проведе търг с наддаване за различни предмети и сувенири, които са изработени от сръчните ръце на деца и възрастни

Всеки може да подкрепи благородната кауза с дарение на средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация-Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка, обявена от Общината:

Търговска банка Д-АД

IBAN: BG98DEMI92408400043012

Код на плащане: 445100

BIC: DEMIBGSF. 

Сигурно е, че и сега местните хора ще докажат своето единство, съпричастност и хуманност.

Кампанията се организира по идея на общинския управник Арбен Мименов. Тази инициатива се превърна в традиция и с годините според събраната сума се подпомагат деца сираци и деца с трайно увреждане, които са до 16-годишна възраст.

„Нека всеки, който има възможност, да помогне, да бъде съпричастен в нашата благородна кауза. Да зарадваме заедно тези, който са в най-голяма нужда, да стоплим сърцата им и да дарим усмивка на семействата им. Бъдете част от доброто! Бъдете благодетел! Нека бъдем заедно и в трудните моменти!”, призова кметът на община Сатовча - Арбен Мименов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини