Дядо Коледа пристигна с тротинетка в Петрич

Снимки: Община Петрич
Снимки: Община Петрич

Дядо Коледа избра отново нестандартен начин, за да стигне при послушните и талантливи деца на Петрич. Той дойде с най-бързата тротинетка вчера, за да ги поздрави лично и да ги зарадва с лакомства. Разбира се, Белобрадият старец беше придружен от работливите си джуджета, а го посрещнаха с песни малки коледари.  

Колективно отброяване в обратен ред за запалване на светилните на коледното дръвче в центъра на Петрич предшества този вълнуващ момент. Празничните илюминации предрекоха: да бъде пъстро, да бъде весело, да бъде незабравимо в душата на всекиго.

Невероятен спектакъл за запалването на светлините на коледното дръвче в центъра на Петрич подариха на всички гости децата от ЦПЛР ОДК – Петрич и НЧ „Братя Миладинови - 1914“. Сцената на площад „Евтим Евтимов“ заблестя с празничните танцови и певчески изпълнения, засия в идеята на една коледна феерия на красотата, усмивките и детската радост.

Кметът на общината Димитър Бръчков благодари на всички малки жители, които поставиха по най-пленяващия начин началото на празничните събития в Петрич. „Вярвайте в чудесата, продължавайте да творите, бъдете смели в мечтите си“, с тези думи се обърна той към децата.

                                       

                                       

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини