Театърът в Благоевград с конкурс за детска коледна рисунка

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Тази година Драматичен театър „Никола Вапцаров” - Благоевград организира конкурс за детска коледна рисунка за всички малки творци. Темата е „Коледна песен“ – също като на спектакъла по Чарлз Дикенс, който малчуганите ще могат да видят на 17 декември от 11:00 часа и да се потопят в магията на прекрасния празник.

Целта на конкурса е да се популяризира изкуството сред децата и да се даде възможност на участниците от различни възрасти да се изявят като творци. Могат да участват ученици от всички училища в града, като участниците са разделени в две възрастови групи:
I група – от I до IV клас; II група – от IV до VII клас.

Ще бъдат връчени първа, втора и трета награда във всяка възрастова група. Наградите ще бъдат осигурени от книжарница „ХЕЛИКОН” в Благоевград – ваучери с парична стойност и подарък книга. Най-добрите творби ще бъдат включени в специална коледна изложба във фоайето, която ще се открие на 17 декември.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини