Стартираха номинациите за приза „Спортист на годината” в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Започнаха номинациите за носител на отличието "Спортист на годината – 2022 г." на община Гоце Делчев. Срокът, в който председателите на спортните клубове могат да подадат своите писмени предложения, е 9 декември. Окончателното класиране ще бъде извършено на 21 декември от комисия, назначена със заповед на кмета на общината – Владимир Москов.

Пет са определените категории, в които се съревновават спортните дейци: „Спортист на годината“, "Спортист на годината – младежи, юноши и девойки до 18 години", "Отбор на годината", "Треньор на годината" и “Спортно състезание на годината“.

Предложенията се подават от спортните клубове, регистрирани и развиващи дейност в община Гоце Делчев, в общинския информационен център или на e-mail: oba@gocenet.net. В номинацията трябва да бъдат описани спортните успехи през календарната 2022 година на номинирания спортист, отбор или треньор.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини