Мъгливо време до обяд, после слънцето ще грее до 11 градуса

Мъгливо време до обяд, после слънцето ще грее до 11 градуса

Днес ще е предимно облачно, преди обяд на много места ще има мъгли. Ще е почти без валежи, а главно над планинските райони на Югозападна България ще има временни намаления на облачността. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-югоизток. Максималните температури в Северна България ще са между 1° и 5°, в Южна - между 6° и 11°, в София - около 7°.

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо. Разкъсвания и намаления на облачността ще има във високите части на Западна България. Ще духа слаб югозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат и максималната на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, на места по южното крайбрежие с ръмежи. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 10°. Температурата на морската вода е около 12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини