Мокър четвъртък, жълт код за валежи в Пиринско

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Днес валежите ще продължат. В Предбалкана и високите западни полета ще са от сняг и ще се образува нова снежна покривка. В Дунавската равнина и Лудогорието - от дъжд и сняг, възможни са поледици. В южната половина от страната ще вали дъжд, на места количествата ще са значителни. Ще духа умерен, в източните райони до силен североизточен вятър. Дневните температурите ще са без съществен ход и максималните ще са предимно между 1° и 6°, по-високи по Черноморието. В София - около 3°.

В планините ще се задържи облачно и мъгливо, с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра около 2°, на 2000 метра - около минус 2°.

По Черноморието ще се задържи облачно и дъждовно, по значителни количества валежи ще има на юг. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 7° и 10°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини