Студът ли плаши ковид? Няма новозаразени в Пиринско, в страната са 50

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 50, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 835 теста което означава, че делът на положителните резултати е близо 6%. От тях 70% /35 души/ не са ваксинирани. В Пиринско и Кюстендилско няма новозаразени, в Пернишко са три, а най-много са в София град - 19.  

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция през изминалите 24 часа. Към днешна дата в болница са 460 души с диагноза COVID-19, от които 56 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 5

Излекувани през последното денонощие са 12 души, а общо от началото на пандемията - 4 595 136. Активните случаи към момента са 5404. През последните 24 часа са поставени 52 дози ваксина срещу COVID-19, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 595 136 дози.

Общо 38 027 души у нас са загубили битката с коронавирусa от потвърдените 1 286 538 заразени от началото на пандемията.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини