Доброто е в Гоце Делчев! Базар събра почти 33 000 лева в помощ на онкоболни жени

Снимки: Кръстьо Шилев
Снимки: Кръстьо Шилев

Близо 33 000 лева бяха събрани на големия благотворителен базар под надслов „С обич и добро сърце“ в град Гоце Делчев. Негови организатори са Сдружение „Хроника срещу рака“ и две гимназии - ПМГ Яне Сандански“ и НПГ „Димитър Талев“. А тяхната кауза е в помощ на онкоболните жени от региона и ученичката Елена Маркова, която страда от рядка форма на анемия и има нужда от скъпоструващо лечение.

В благотворителната инициатива се включиха стотици хора с добри сърца от града и околните населени места, детските градини в община Гоце Делчев, училищата в града, социални заведения, Неврокопска митрополия, мюфтийството, читалищата, много граждани.

И тази година „Сдружение Хроника срещу рака“ отпечата календар за 2023 година с прекрасни фотоси от град Гоце Делчев и региона, които са дело на Кръстьо Шилев. Календарът може да се намери от понеделник в кантората на нотариус Елена Ласина на улица „Търговска“, при адвокат Мария Икономова, в офиса на Бизнес инкубатор - Гоце Делчев, а така също като звъннете на телефонен номер: 0899 17 39 17.

ГД-азар-помощ-жени

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини