Разработват иновативно смарт приложение за стабилното бизнес развитие на предприемачите в туризма, земеделските и винопроизводителите

Разработват иновативно смарт приложение за стабилното бизнес развитие на предприемачите в туризма, земеделските и винопроизводителите

                                                                                                    

                                                                                                 http://www.greece-bulgaria.eu/

Специалисти от България и Гърция разработват иновативно мобилно приложение в подкрепа на бизнесите от ХОРЕКА сектора, малките и средни предприятия в туризма, земеделците и други участници в туристическото обслужване. Представители на изброените сфери могат да попълнят въпросник и да се включат в анкетно проучване (линк към https://bit.ly/3AfLSdQ), което ще идентифицира актуалните нужди на бизнеса. Участието в проучването дава възможност за последващо добавяне на съответния туристически или селскостопански бизнес към базата данни, достъпна чрез апликацията.

Приложението ще има две основни функционалности. Първата функционалност е изцяло свързана с предлагане на туристически услуги към потенциални клиенти. Апликацията ще предоставя на потребителите полезна информация за настаняване, туристически обекти и атракции, местоположение на био-земеделски производители и вино производители, маршрути за отделните региони и други. Модерната визия в съчетание лесен за употреба, удобен и интуитивен интерфейс са предпоставки за постигане на търсения ефект, а именно – персонализирани уникални преживявания за туристите и стабилно бизнес развитие за предприемачите.

                                                                                                      

                                                                                                     http://www.greece-bulgaria.eu/

                                           

Втората функционалност на мобилното приложение ще предоставя достъп до актуална и полезна информация за туристическия и селскостопанския бизнес като предлага достъп до обучителни модули. Виртуалната бизнес академия ще включва четири обучителни модула. Една от ключовите теми ще бъде свързана с възможности за финансиране на предприемачите в трансграничния регион Гърция – България в изброените сектори. Друга тема, до която предприемачите ще имат достъп е свързана с навлизане на нови пазари, био и земеделски туризъм. Био виненият туризъм като нишова услуга също ще бъде разгледан в детайли. Разбира се, важна тема е и диверсификацията на продукти и услуги, чрез която бизнесите могат да си осигурят предвидимост на прихода и стабилност.

Въпросникът (линк към https://bit.ly/3AfLSdQ), за който по-горе стана дума има за цел да набави информация за базата данни на апликацията, както и да идентифицира нуждите от обучения и да подпомогне създаването на обучителни съдържания по актуални теми и въпроси.

Мобилното приложение се разработва по проектът “Агро-туризъм бизнес академия – система за подкрепа на МСП”, съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от националните фондове на страните участнички в Interreg V-A Програма за сътрудничество „Гърция-България 2014-2020”.

Повече информация за предстоящите дейности по проекта можете да следите в официалната страница нa Академията (линк към https://www.facebook.com/agrobusinessacademy)

                                                                                                      

                                                                                                   http://www.greece-bulgaria.eu/

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини