При полицейска акция край Банско откриха склад за пакетиране на перилни препарати менте

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

При полицейска акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на стоки, носещи запазени търговски марки без съгласието на правопритежателя, вчера в местността „Карагача“ в землището на Банско /бивши казарми/, служителите на реда са проверили склад за търговия на едро и дребно на почистващи препарати.

Полицаите са установили, че в помещението се извършва продажба на перилни и почистващи препарати, носещи логото на запазена търговска марка, като са  открити и иззети  две кутии с перилен препарат и 85 броякартонени заготовки, носещи съответното лого. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини