Бивш шеф на "Издирване" в МВР: Може майката да е отвлекла малкия Александър

Снимка: Община Перник
Снимка: Община Перник

Малкият Александър от Перник, от когото няма следа вече 6 дни, може да е отвлечен, включително и от майка си. Това заяви бившият директор на служба "Издирване" в МВР Красимир Занев по БНТ.

Трябва да се провери и каква е била кореспонденцията между майката и бащата, подчерта Занев. Той разказа, че преди време майката, която живее в Англия, се е обаждала на бащата и искала да вземе детото при себе си, но той не ѝ го е давал. 

Нищо чудно да е организирано от нея или от други хора такова отвличане. Или е в някоя изоставена къща или мазе - необитаеми. Но вече няколко дни без храна и вода на неговата възраст трудно би издържал", обясни Занев. 

Според Красимир Занев все още се работи по т. нар. горещи следи. 

При такива случаи в първите дни да се провеждат бързи оперативно-издирвателни мероприятия, но за съжаление до този момент нямат резултат, допълни Занев. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини