Кметът на Якоруда открит мъртъв с огнестрелна рана в главата на Трещеник

Кметът на Якоруда открит мъртъв с огнестрелна рана в главата на Трещеник

Нуредин Кафелов, дългогодишен кмет на община Якоруда, е намерен мъртъв в автомобила си в курортната местност Трещеник над града.

Сигнал за това е подаден днес на телефон 112 в 16,27 часа. Градоначалникът е имал огнестрелна рана в главата, която е причинила смъртта му. Веднага на място са пристигнали екипи на полицията и Спешен център. Много полиция има и пред дома му в град Якоруда.

Най-вероятно кметът се е самоубил, но се работи по всички възможни версии. Разследването се извършва под надзора на Окръжна прокуротура-Благоевград. Предстои да се разпитат свидетели, да се свалят записи от видеокамери в района от град Якоруда до местността Трещеник. т МВР допълват, че кметът на Якоруда има разрешително за използване на два вида оръжия.

Инженер Нуредин Кафелов е на 64 години, роден е на 1 януари 1958 г. в Якоруда. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в гр. София. Магистър – строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Завършва и Икономическия институт “Карл Маркс”. Женен, с две деца.

Кмет е на община Якоруда от 2007 година, това бе четвъртият му пореден мандат, бил е на поста и в периода от 1999 до 2003 година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини