Ефирбет представя: Топ 5 букмейкъри с безплатно пряко предаване

Ефирбет представя: Топ 5 букмейкъри с безплатно пряко предаване

Едно от най-големите предимства на букмейкърите е, че дават възможност за гледане на мачове на живо. Това става чрез пряко предаване, което се излъчва на сайта на съответния букмейкър. Не всеки хазартен оператор обаче предлага подобна функция, която е изключително важна за всеки играч, който би желал да гледа на живо мачовете, докато залага. Поради тази причина екипът на Ефирбет се е погрижил да представи топ 5 букмейкъри, които предлагат безплатно пряко предаване на сайтовете си. Ако се интересувате от функцията за live streaming на букмейкърите в България, настанете се удобно и прочетете следващите редове, защото ще ви разкажем в детайли за какви спортове и шампионати са налични видеа на живо и какви са правилата за гледане.

Появата на онлайн букмейкърите и казината не бе случайна: тя се случи благодарение на развитието на технологиите и способността да правим всичко с няколко клика от мобилните ни устройства. Именно затова онлайн букмейкърите създадоха и възможност за игра през мобилното приложение, откъдето можете да правите абсолютно всичко, което е достъпно и през компютър. И като казваме абсолютно всичко, в това число включваме и прословутото пряко предаване, за което говорим. А какво по-голямо удобство от това да гледате мачове безплатно през вашия телефон, докато правите залози?

Разбира се, когато казваме, че гледането на мачове е „безплатно“ в онлайн букмейкърите, това не е съвсем така, защото все пак сме депозирали някаква сума за залози преди това. Онлайн букмейкърите дават възможност за гледане на безплатното пряко предаване само ако играчите са регистрирани и имат депозирана сума в акаунта си. Тоест: ако сте гост на сайта на даден онлайн букмейкър, то няма да имате достъп до прякото предаване. Играчите се нуждаят не само от регистрация, но и да имат някаква сума по сметката си, каквато и да е тя (дори 1 стотинка за някои букита), за да могат да заредят лайв стрийма към съответния мач. А ето и кои са топ 5 букмейкърите за пряко предаване:

  1. Efbet

Efbet е един от водещите букмейкъри на българския пазар, утвърдил се през годините като един от най-добрите в сектора. Сайтът предлага пряко предаване на изобилие от спортни събития и изисква регистрация и поне 50 стотинки по сметката за гледане на повече от 5000 събития на месец.

  1. Winbet

Друг български букмейкър, който впечатлява с функцията за пряко предаване, е Winbet. Компанията също дава възможност за гледане на живо на мачове, като стандартно прозорецът се намира в десния ъгъл на екрана и е разположен така, че да не пречи на залозите на играчите.

  1. Bwin

Ефирбет класира Bwin в топ 3 на букмейкърите с пряко предаване и има защо да е така. Международният бранд държи на това да отразява възможно повече големи спортни събития на живо на сайта си, а клиентите имат неограничен достъп до тях при отговаряне на съответните изисквания за регистрация и депозирана сума по сметката.

  1. Bet365

Едва ли можем да видим материал за букмейкъри, в който да не присъства името на Bet365. Един от най-популярните брандове в световен мащаб, който е любим и на българските играчи, разполага и с функция за пряко предаване, която отговаря на всички стандарти.

  1. Betano

На челната позиция сред букмейкърите с пряко предаване Ефирбет поставя Betano. Макар и да е на българската сцена от година, Betano вече изумява с всички атрактивни предложения, които предлага на българските играчи. Сайтът е перфектното място за гледане на мачове на живо посредством прякото предаване, което е на изключително високо ниво.

В заключение можем да ви уверим, че нито един от изброените пет букмейкъри няма да ви разочарова откъм пряко предаване.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини