Община Разлог организира благотворителни събития за набиране на средства за болни хора

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Комисията към Общински "Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог - Росен Коцаков" обсъди организирането на благотворителни събития за начиране на средства. Взе се решение за поставяне на кутии за дарение по време на различни мероприятия, организирани от Община Разлог в населените места.

До края на годината кампанията ще бъде част и от “Благотворителен Коледен базар” 2022, който ще е от 16 до 19 декември на централен площад „Преображение“ в града. Идеята на учредения специален фонд в памет на покойния Росен Коцаков е той да бъде финансиран непрекъснато с дарения от хората за хората. Целта е да се подпомогнат жители на община Разлог, нуждаещи се от скъпоструващо лечение, профилактика, диагностика, рехабилитация в страната или чужбина, за което здравната каса и/или други източници не осигуряват необходимите средства и лицата не разполагат с лични такива. Преди десетина дни с решение на комисията се отпуснаха 10 000 лева за животоспасяващо лечение на жена от Разлог.

Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини