Община Благоевград подпомага лица със здравословни проблеми и двойки за инвитро процедури

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Общо 23 заявления за отпускане на финансова помощ бяха одобрени днес от ОбС – Благоевград по предложение на Общинска администрация.

17 от тях касаят жители на община Благоевград, нуждаещи се от спешно лечение или вече преминали такова. Сумите, които ще бъдат отпуснати са в диапазон от 100 лева до 1000 лева, като размерът за всеки един заявител се определя от комплекс критерии.

Помощта относно отпускане на еднократна финансова помощ на граждани на община Благоевград, подали съответните заявления, е предложена за гласувана и одобрение от кмета Илко Стоянов.

Отново по предложение на общинска администрация ще бъдат подпомогнати и 6 двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат по 4000 лева за извършване на инвитро процедури.

Заявления за инвитро процедури, ведно с необходимите документи, могат да бъдат подавани на гишета "Деловодство“ в Община Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини