Утре стартира бизнес изложението на 60 български и гръцки фирми в парк „Македония"

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Благоевград е домакин на бизнес изложение, в което ще вземат участие 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Инициативата ще се проведе в зала „ Орфей" на парк „Македония" утре (15 октомври). Тя ще стартира в 10.00 часа и ще продължи до 16.00 часа в съботния ден. В нея ще вземат участие представители на четири основни сектора - туризъм, агро-хранителен сектор, креативни индустрии и строителни материали.

Посетителите ще имат възможност да разгледат различни видове храни, вина, мед, маслини, гръцки зехтин и др. Освен това ще бъдат подредени щандове с различни ръчно изработени аксесоари, ръчно рисувани шапки, домашна козметика, картини, дърворезби, икони, лазерно изрязани железни орнаменти и мини фонтани!

По време на изложението ще бъдат представени и оферти на туроператорски агенции, хотели, семейни вили.

Изложението се организира от Търговско-промишлена палата-Благоевград в сътрудничество с Община Благоевград. То е в рамките на проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в допустимия трансграничен регион", с акроним „STRENGTHEN" по Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020, договор за субсидия: B6.3a.25/13.04.21.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини