На 17 октомври стартира Националният студентски фестивал на изкуствата в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

За поредна година Факултетът по изкуствата към Югозападния университет „Неофит Рилски“ е организатор на Националния студентски фестивал на изкуствата, който дава възможност на студенти от цялата страна да покажат своя талант и творчество във всички области на изкуството – кино, театър, музика, танци, изобразително изкуство, мода и др.

Петнадесетото издание на фестивала ще бъде открито на 17 октомври 2022 г. от 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8). Студентският форум ще стартира със забавен шоу спектакъл с участието на студенти от всички арт специалности.

Програмата на фестивала и тази година е изключително разнообразна. Тя включва изложби, театрални и танцови спектакли, музикални конкурси, фотоизложби, научна сесия, модно ревю и много други изненади за публиката, подготвени от талантливи студенти от цяла България и техните преподаватели.

             

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини