30 дни броят безстопанствените кучета в община Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Община Банско организира кампания по преброяване на безстопанствените кучета. Това е в съответствие с Националната програма за овладяване популацията на уличните четириноги. Целта на преброяването е да се отчете всяко куче, което е на обществено място и няма собственик.

По този начин ще се определи динамиката на развитие на популацията на безстопанствените кучета на територията на общината. В Община Банско кампанията ще се проведе от края на октомври до края на ноември 2022 г.

В акцията могат да се включат организации за защита на животните или други юридически или физически лица. Те трябва да пуснат заявление на фронт офиса в Община Банско до 21 октомври.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини