Акушерки съветват родители в Благоевград

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Продължават безплатните лекции, организирани от Алианс на българските акушерки в Благоевград. През. м. октомври предстои да бъдат проведени две беседи – първата от тях ще бъде на 14 октомври, а втората на 17 октомври, с начален час 17.00 ч. в зала 5 на Община Благоевград.

В рамките на срещите медицински специалисти съветват настоящи и бъдещи родители по отношение на грижата за плода по време на бременност, както и за бебетата след тяхното раждане. Достъпът е свободен, а целта е родителите да бъдат компетентно информирани и съветвани от специалисти, за да получат необходимите знания и практически опит, както и да се запознаят с добри практики, основаващи се на медицински доказателства.

Беседите се организират със съдействието на Община Благоевград. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини