Разясняват програмата за саниране в община Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Община Благоевград организира поредица от срещи във връзка с обявената процедура от Министерството на регионалното развитие и благоустройството относно кандидатстване за саниране на жилищни сгради.

Кметът на града Илко Стоянов ще проведе първата от тях утре, 11 октомври, от 17,30 часа в зала „22 септември”. Експерти от Общинска администрация ще разяснят критериите за кандидатстване. Заедно с гражданите ще се дискутира публикуваният от МРРБ проект на насоки и условията за саниране на жилищни сгради по Плана за възстановяване и устойчивост.

Поканени са всички представители на Сдруженията на собствениците на етажна собственост и заинтересовани граждани. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини