С флашмоб и хоро стартира учебната година на Центъра за развитие на децата в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

С оригинален флашмоб и народно хоро бе открита новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Преподаватели и деца бяха подготвили интересна изненада за всички в и пред сградата на Община Благоевград. По този орогинален начин бе открита новата учебна година на Центъра. Децата бяха посрещнати от кмета на Благоевград Илко Стоянов.

22 школи по изкуства и наука са на разположение на децата на Благоевград - изобразително изкуство, пиано, цигулка, литературно творчество, английски език, математика, техническо конструиране и моделиране, програмиране и графичен дизайн, класическа китара и други. По традиция е голям интересът към ДЮФА "Пиринска китка", ФТА "Пиринче", Фолклорна група "Веселина", ДЮТ "Щурчо", Балет "Кроазе". Наред с познатите школи, любопитството на децата е провокирано от Детско студио "Публични изяви", където ще се обучават водещи и оратори. Много полезна за децата е работата на кариерните консултанти, които през цялата година организират интересни занимания с децата с цел запознаване с различните професии.

След изключително успешната Лятна академия в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, преподавателите са заредени с много хъс за нови творчески успехи на своите възпитаници.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини