Бабяк отново с 98% подкрепа за ДПС на вота за парламент

Бабяк отново с 98% подкрепа за ДПС на вота за парламент

Белишкото село Бабяк за втори пореден път удари силно рамо на ДПС на предсрочните парламентарни избори за Народно събрание. Както и през ноември миналата година, така и завчера в населеното място, което е родно на кмета на Белица - Радослав Ревански, 98% от действителните гласове са за партията на Ахмед Доган. От 513 избиратели 502-ма са дали своя вот за ДПС. 8 са гласувалите за коалиция „ГЕРБ-СДС”, два са гласовете за Изправи се България и един е за БСП за България.

Над 90% е подкрепата за ДПС и в селата Горно Краище и Краище. В едната секция в Горно Краище партията печели 235 от общо 258 гласа. 16 са за коалиция „ГЕРБ-СДС”, за БСП за България са два, колкото и за Продължаваме промяната, и за Български съюз за директна демокрация. Един глас има за Български национален съюз – НД.

Във втората секция от 246 действителни бюлетини 231 са за ДПС, за коалиция „ГЕРБ-СДС” са 10, два са за Български съюз за директна демокрация и по един за Продължаваме промяната, Български възход и БСП за България.

В село Краище и в трите секции вота обира основно ДПС. В едната от тях от 471 гласа за партията на Доган са 437. За коалиция „ГЕРБ-СДС” са 16, за Продължаваме промяната са 6, за Възраждане са 5, за БСП за България са 3, за Български съюз за директна демокрация са два и по един за Български възход и МИР.

Във втората секция за ДПС са 315 гласа от 333 действителни. Коалиция „ГЕРБ-СДС” е получила 11, Продължаваме промяната и БСП за България по два, Възраждане, Български възход и ВМРО имат по един глас. В последната секция ДПС получава 356 от ощо 381 гласа. За коалиция „ГЕРБ-СДС” гласовете са 8, за Продължаваме промяната са 7, за Възраждане са 3, за БСП за България и за МИР са по два, по един има за ВМРО, Демократична България и Има такъв народ.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини