Деца учат религия в село Черниче

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Започна новата учебна година в Неделното училище към храм „Свети Георги“ в симитлийското евросело Черниче. Населеното място е носител на титлата „Евросело” за 2012 година.

Отец Велизар Голев отслужи водосвет за здрава и успешна година на децата и техните родители. В пристройката към църквата, която се използва като класна стая се събраха десетки малчугани от село Черниче, които с нетърпение очакваха да започнат заниманията в Неделното училище.

Децата и техните родители бяха почерпени с погача и сладки лакомства, а стартът на заниманията по религия и вероучение се превърна в истински празник за всички.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини