Деца и учители рисуват с усмивка и кауза в Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Деца и учители от детските градини в Благоевград ще участват със свои рисунки в благотворителна изложба базар по повод Международния ден на усмивката. Експозицията ще включва пана, изработени от възпитаници на детските градини в града, с помощта на техните учители. Те ще могат да се видят от 4 до 6 октомври пред зала „22 септември“.

Инициативата се осъществява под егидата на ДГ „Усмивка“, със съдействието на Община Благоевград, и преминава под мотото „Една усмивка може да направи по-добър света“.

Събраните средствата ще бъдат дарени за нуждите на Дома за стари хора „Св. Петка“-Благоевград, решението е на ръководствата на детските заведения, а то е подкрепено от родителите.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини