Богдан Боцев в Мосомище и Копривлен: БСП има визия за развитие на всяко населено място

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Кандидатът за народен представител от листата на Коалиция "БСП за България" в област Благоевград Богдан Боцев, проведе ползотворни срещи в две от големите села в гоцеделчевския район – Копривлен и Мосомище. 

"Благодаря на хората, че отново застават зад мен и оценявам всичките им препоръки. Най-важното нещо по време на срещите ни са разговорите в които обменяме идеи, дават се много разумни предложения и препоръки. Зная какви са конкретните проблеми във всяко от тези населени места. В Мосомище искат по-добра инфраструктура и вярвам, че съвсем скоро с помощта на община Гоце Делчев тя ще бъде факт", коментира Богдан Боцев. 

"Навсякъде хората искат сигурност и спокойствие, искат стабилност, по-високи доходи, работа и по-добри възможности. Ние, от БСП за България можем да направим нужното, за да се случи всичко това. Имаме ясна програма и конкретни решения. Имаме визия за всяко едно населено място, за отделните общини и области. Никоя друга партия няма толкова добре подготвена и разработена управленска програма. Готови сме да я реализираме, ако ни гласувате вашето доверие на 2 октомври", категоричен бе Богдан Боцев, който призова хората да не бъдат безразлични, а да направят своя разумен избор на предстоящия парламентарен вот. 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини