Спортна панорама и зумба предизвикателство в съботния ден в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

30 клуба ще демонстрират прецизност и умения в тазгодишното издание на „Спортна панорама" в Благоевград. Началото ще бъде поставено в 10.30 ч. на 24 септември (събота) на пл. „Македония".

Инициативата е насочена предимно към деца и младежи, като целта е те да се запознаят с различните видове спортни дисциплини в Благоевград и да направят своя информиран избор.

 В програмата ще вземат участие клубове по футбол, баскетбол, тенис на маса, канадска борба, танци, таекуон-до, самбо, бокс, спортна, художествена и естетическа гимнастика и др.  Своята дейност ще представят и автомобилни и мотоклубове.

Отново в събота, от 19.00 часа на пл. „Македония ще се проведе и зумба маратон, като за целта на място ще има инструктори от София, Бургас, Сърбия. Те ще показват на всички желаещи упражнения и техниката им на изпълнение.

Община Благоевград кани жителите и гостите на града да се включат проявите!

Ще бъде интересно и забавно!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини