Патриотичен конкурс провокира таланта на деца и младежи в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Община Гоце Делчев и Общинска комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организират патриотичен конкурс под надслов „Моята мечта за България”. Поводът е 114 години от обявяване на независимостта на страната ни.  

Могат да участват деца и младежи до 18-г. възраст, живеещи или учещи на територията на община Гоце Делчев. Те могат да напишат есе или стихотворение, както и да нарисуват рисунка по темата.

Предвидени са парични и предметни награди за победителите в четирите възрастови групи: предучилищен етап на обучение, начален етап на обучение, прогимназиален етап и гимназиален етап. Материалите трябва да се изпратят в Информационния център на Община Гоце Делчев в срок до 12 октомври. В тях е нужно да има следната информация: трите имена на участника, възраст, училище, клас, телефон, имейл.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини