Ковид взе 6 жертви в страната, зарази още 8 души в Пиринско

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

618 са новите случаи на коронавирус у нас за изминалите 24 часа. За денонощието са направени 6214 теста, което означава, че около 10% от изследваните проби са положителни. От тях 58,74% не са ваксинирани.

В Пиринско новозаразените са 8, в Кюстендилско са 16, а в Пернишко са 15. Най-много са в София град - 202. Активните случаи са 9731, а потвърдените от началото на пандемията са 1 253 233.   

Шестима болни са починали, от тях 5 не са били ваксинирани. 660 души са се излекували. Това сочат данните на Единния информационен портал.

66 заразени са приети в болници, с което броят на хоспитализираните става 556. 29 души са в интензивни отделения. Поставени са 1445 нови дози ваксини за последното денонощие.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини