Рок с хитовете на Aerosmith вдигнаха адреналина на The Brava Balkan Fest

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Много рок и топ хитовете на великата група „Aerosmith” сложиха по вдъхновяващ начин финалната поанта на седмото издание на „The Brava Balkan Fest”. Рок атмосферата в село Дъбрава събра снощи стотици меломани, които заедно с Eurosmith изпяха парчета от световните класации от 80-те години насам. „Eurosmith” е първата Aerosmith трибют банда, която е създадена през 1997 година и до ден днешен печели доверието, както на Стивън Тайлър, така и на милион последователи не само в Европа.

Истинската визия на „The Brava Balkan Fest” бе разкрита снощи с ритъма на рока. На сцената се качиха още изпълнителите от легендарната благоевградска банда „Black Rose”, които с много талант и изключително силни парчета развълнуваха публиката в село Дъбрава. „Electric Roxy” с тяхното hard rock и glam rock звучене пък забиха на сцената, като не оставиха дори и за минута зрителите да скучаят.

На рок вечерта присъстваха Мария Петрова, заместник-кмет по икономика, финанси и европейски проекти, и Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ в Община Благоевград.

Седмото издание на The Brava Balkan Fest отново събра стотици любителите на рок звученето. Фестивалът се превърна в любим за много поколения и дори вече има интерес към следващото издание на този музикален празник.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини