Магията на куклените приказки се завръща

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Магичните истории на Общински куклен театър - Благоевград се завръщат за новия сезон. Откриването на театралните истории ще стартира в събота , 3 септември от 11.00 часа с постановката „Красавицата и звярът“.

Очарователните актьори Йоана Рачева и Александър Станковски ще представят една невероятна постановка на популярната приказка.

Можете да направите резервации на тел. 0878 881 793 и 0877 600 180

Заповядайте в салона на кукления театър в сградата на бившия Младежки дом, пл. „Мите Марков“ 1, кв. „Вароша“

Екипът на културната институция ви очаква!  

Сезон 2021/2022 на “Общински куклен театър - Благоевград” се реализира с подкрепата "Едногодишна целева субсидия за подпомагане на дейността на държавни, общински и регионални институти`21 / Сесия 1 - Програма на Национален фонд култура.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини