Махалите в Разлог играят в силен футболен турнир за купата на кмета

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Атрактивен футболен турнир ще се проведе в град Разлог. Зам.-кметовете Иван Гюров и Гергана Колчева-Фарфарова проведоха работна среща с ръководството на ФК „Пирин" и дискутираха организирането на надпреварата „Купата на кмета" 2022.

Идеята е играчи от всички махали и населени места в община Разлог да демонстрират футболните си умения на стадион „Септември" от 26 до 29 септември.

Отборите ще са от 5 полеви играчи и един вратар. Купата на кмета ще се връчи на футболистите на най-добрия тим. Община Разлог и ФК „Пирин" осигуряват медали за призовата тройка, общ награден фонд 1000 лв. (1 място - 500 лв.; 2 място - 300 лв.; 3 място - 200 лева) и грамоти за всички участници.

Всички отбори по махали и населени места могат да подадат заявка за участие в срок до 23 септември на тел. 0898989393/ или на email: fcpirin.razlog@abv.bg, като отговорникът на тима трябва да посочи три имена и адрес на всеки участник.

Първите мачове ще се играят на 26 септември от 18:00 часа, а на 29 ще се проведе големият финал и официалното награждаване. Жребият за мачовете ще бъде изтеглен на 25 септември и ще бъде обявен на Facebook страницата на футболния отбор.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини